Rabu, 15 Desember 2021

Crossing the Yellow Blocks

Crossing the Yellow Blocks

Napredak Blockchaina postigao je opseg zapošljavanja u različitim nastojanjima, od prijateljskih do kliničkih prednosti. Smjernice blockchaina uključuju razvoj najnovijih tokena koji se bave očitom ili skliskom imovinom. Kako bi se postigla ova nepristranost, napravljen je The Yellow Dapp: široka struktura temeljena na blockchainu koja je dobra za upravljanje cjelokupnim primjerom monetarnog života u stvaranju filma”.

 

Predloženi plan filma i igre objedinjuje spremljene otvore za kripto susjedstvo. U scenama dokumentarnih filmova, te kripto mreže prihvaćaju nezamjenjiv dio u primjeru upotrebe CBK tokena. Učinivši smaknuća otvorenog koda, standardizirane emisije i tržište povezano s novcem s početkom kraja prikladnim za sve suučesnike, The Yellow Dapp će se na kraju pretvoriti u standard za financiranje, legitimnu dokumentaciju, računovodstvo, otkrivanje i dio koji se bavi uređajem za filmske manifestacije .

 

Docuseries
Ovo je stvarno ono što mi rado izgovaramo, dokumentarni serijal koji u većem dijelu objašnjava blockchain i kriptografske tipove razmišljanja o gotovini. Serija priča koja u potpunosti otkriva suštinu blockchaina i naprednih novčanih oblika. Sa svakim snimkom pregleda, sa svakom scenom, promatrač će biti spušten u najsuptilnije dijelove ovog kreativnog razvoja. Štoviše, ovaj ogroman broj ljudi naučit će kroz film o računu.

 

Misija
Stvaramo najpotpuniju neispričanu priču o kriptovaluti od njezine početne točke.
Praćenje poznatih nereda koji okružuju napredni novac i dosljedno odbijanje koncentriranih stručnjaka da uoče rizičan utjecaj Bitcoina i drugih altcoina. Ova dokumentarna serija je još jedna strategija za približavanje kriptovaluta standardnom i masovnom prikupljanju.

Koristimo blockchain razvoj da tokeniziramo svaku milisekundu u danom naprednom okviru, mijenjajući ga u originalnu imovinu. Dodavanjem plana za provjeru slično kao igranje na DeFi tržištima, vlasnici tokena očekuju temeljnu ulogu u predloženoj fazi susjedstva i stvaraju društvenu vrijednost drugim Blockchain projektima.

Zašto bismo mogli reći da to radimo?
Naše okupljanje uključuje pojedince s gigantskim razmjerima uključenosti u svijet zabave. Stoga se naš trud smatra produktivnim, a račun će biti što kvalitetnije. Specijalisti smo u svom području i zaista želimo ostvariti ovaj doprinos s svemirom naprednih vrsta gotovine, čineći mogućnost kripto i blockchaina razumnom i otvorenom za sve na ovom svijetu.

 

Žuti Dapp
Kako bi postigao cilj, razvio je sveobuhvatan sustav temeljen na blockchainu koji je opremljen za upravljanje cjelokupnim primjerom monetarnog života bilo kojeg filmskog stvaralaštva. Predloženi film i strategija pridružuju se spremljenim otvorima za kripto susjedstvo. U scenama dokumentarnih filmova, te kripto mreže očekuju imperativnu ulogu u korištenju CBK tokena "rezerviranjem" tih otvora putem Dappa.

 

CBK dobiva potražnju za kupnjom na spot tržištu kada Yellow Dapp auto izvršava naloge na DEX-ovima. Naša transformacija upečatljivih otkupa. CBK smanjuje svoju pričuvu kada Yellow Dapp izvršava rijetka spaljivanja tokena. CBK skupovi dobivaju zadatke likvidnosti kada Žuti Dapp automatski izvršava naloge "Dodaj likvidnost".

 

Tokenizacija CBK tokena
najpriznatija je metoda mijenjanja imovine u suučesnika visoke razine i reguliranja u fazi blockchaina. Na primjer, mijenjanje posjeda zemljišta u nerazlučive napredne tokene. Tokeni se obraćaju tajnoj imovini i time stječu svoju intrinzičnu vrijednost. Misao koja je primarno postojala na papiru trenutno se promatra kao kroz napredak blockchaina. Danas se ispituje mogućnost tokenizacije za različite poduhvate uključujući zemljište, obrt, imovinu u vezi s novcem, dionice, a od strane i svijeta zabave također.

 

Kako bi ispunio vježbe i pucanje na prigovore, producent šalje i započinje tijek novog naprednog kripto tokena nazvanog CBK, koji vlasnici mogu koristiti za redizajn iskustva dokumentarnog sadržaja od strane partnera s The Yellow Dapp.

 

Napredak Blockchaina potaknuo je brojna zapošljavanja u raznim poduzećima od prijateljskih do kliničkih prednosti. Smjernice blockchaina uključuju razvoj najnovijih tokena koji se odnose na velikodušnu ili nematerijalnu imovinu.

 

Web stranica:  https://www.crossingtheyellowblocks.io/
Bijela knjiga:  https://www.crossingtheyellowblocks.io/whitepaper.pdf
Twitter:  https://twitter.com/theYellowBlocks
Telegram:  https://t.me/cbkcommunityfans
Medium :  https://crossingtheyellowblocks.medium.com/
GitHub :  https://github.com/Crossing-the-Yellow-Blocks/
Youtube :  https://www.youtube.com/channel/UCg2rMbRHN_Y9V94FQ3WVDVg

 

Korisničko ime Bitcointalk: Aprilia Azani
Korisničko ime za Telegram: https://t.me/ApriliaAzani

Novčanik: 0xEA828C618E87eDA800371702b47E0e625c0CF2Dd

Tidak ada komentar:

Posting Komentar