Senin, 01 November 2021

ARCS

ARCS

PROBLEM

Tehnološki divovi zahtijevaju bio-podatke svojih korisnika kao preduvjet za prijavu na svoje platforme. Ovi podaci su potrebni za dobivanje nekih generičkih informacija o korisniku. Traže se podaci u rasponu od njihovih punih imena, datuma rođenja, zemljopisnog položaja, nacionalnosti i u mnogim slučajevima njihovih telefonskih brojeva. Nesvjesno tim korisnicima, mnogi od ovih tehnoloških divova prodaju svoje podatke tražiteljima podataka i pritom zarađuju milijarde dolara. Nažalost, korisnici su izostavljeni iz zabave dok se tehnološki divovi smiju banci. Alre je tu da dovede korisnike u jednadžbu nagrađivanja.

 

VEĆ VIZIJA

Alreova vizija je osnažiti pojedince kroz prava na njihove podatke i ogromnu vrijednost koju njihovi podaci imaju. U Alreov projekt bit će uključeni sudionici iz svih društvenih slojeva, uključujući velike data korporacije i pojedince. Svaki sudionik u Alreovom ekosustavu, bez obzira na njihovu geografsku lokaciju, mogao bi neometano obavljati transakcije jedni s drugima bez ikakvih ograničenja.

 

U ovom 21. stoljeću, analitika podataka još je jedan dokaz napretka tehnologije i Alre će iskoristiti ovu prednost. Alre bi omogućio podatkovnim korporacijama i pojedincima da međusobno kupuju i prodaju podatke sve dok su u skladu s propisima o osobnim podacima. Uz Alre, ambiciozni pojedinci mogli bi poslati svoje Bio-podatke u banku podataka, onu koja je osigurana s visokom razinom privatnosti. Pojedinci bi bili plaćeni na temelju kvalitete unetih podataka i njihove uporabe.

Jedan od Alreovih primarnih ciljeva je izgradnja ekosustava koji će kupnju i prodaju osobnih podataka učiniti stvarnošću i bitnim sastavnim dijelom naših života, iako bi ARCS jamčio sigurnost i pravednu distribuciju trgovine podacima.

 

ODNOS IZMEĐU LUKOVA I VEĆ

Ekološki sustav Alre upotrijebit će ARCS token kao svoj izvorni prilagođeni token. Token bi podržavao pohranu u ERC-20 novčanicima i mogao bi se trgovati na burzama koje navode ARCS. Cijena ARCS -a ne bi bila fiksna; imala bi mogućnost fluktuirati zbog sila potražnje i ponude koje provode sudionici na tržištu. ARCS ima maksimalnu ponudu od 20 milijardi tokena i trenutno se može trgovati na Kucoin i Probit burzama, trgovajući iznad 0,3 USD po tokenu do trenutka ove dokumentacije. Naziv tokena i simbol su ARCS odnosno ARX. Subjekt koji se bavi izdavanjem tokena je IFA Co. Ltd. 12,5% (2.500.000.000) cjelokupnih tokena bi se čuvalo kao rezerva dok bi se preostali tokeni segmentirali na odgovarajući način.

 

ČINJENIK RIZIKA U VEZI SA CIJENOM TOKENA

Tržište kriptovaluta još je u povojima; ima tek nešto više od 10 godina, stoga nije osigurala potrebna regulatorna i jurisdikcijska prava na globalnoj razini. To je dovelo do iznenadnih zabrana trgovanja zakonom na nekim burzama koje su drastično uzrokovale oscilacije cijena.

 

ARCS specifikacija tokena

Token se temelji na blockchainu Etherium i standardu tokena ERC-20. Izdat će ga IFA Co., Ltd, s 20 milijardi tokena iskovanih i izdanih odjednom za pravilnu distribuciju i korištenje.

  • Naziv tokena: ARCS
  • Token Image: ARX
  • Svi problemi: 20.000.000.000 (20 milijardi)
  • Blockchain faza: Ethereum
  • Norma tokena: ERC20

 

Putokaz

Za ovu sliku nije predviđen zamjenski tekst

Tim

Za ovu sliku nije predviđen zamjenski tekst

Zaključak

Alre je prepoznao važnost zaštite osobnih podataka svojih korisnika. Stvorili su ekosustav u kojem su korisnici u središtu svega, kontrolirajući što se pohranjuje i dijeli između klijenata.

Model sigurnog skladištenja od najveće je važnosti. Zato je Alre odabrao nepromjenjivu i neprobojnu blockchain tehnologiju. Pohranjivanje podataka na blockchainu gradi povjerenje klijenta u Alre. Misija Alrea je zaštititi osobne podatke koji se mogu identificirati i staviti svoje korisnike na kontrolu onoga što im se događa. U digitalnom svijetu koji se stalno mijenja, tvrtke koje pokažu sposobnost zaštite svojih klijenata zaslužit će poštovanje i povjerenje koje zaslužuju. Povjerenje stvara prilike, a prilike stvaraju poslovni rast.

 

Pročitajte više ovdje

Web stranica:  https://www.arcs-chain.com/

Twitter:  https://twitter.com/ARCS_ARX

Telegram:  https://t.me/ARCS_ARX_EN

 

Dokaz o autoru

Korisničko ime Bitcointalk: Aprilia Azani
URL profila BitcoinTalka: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2851010
Korisničko ime za Telegram: @ApriliaAzani
Novčanik: 0xEA828C618E87eDA800371702b47E0e625c0CF2Dd

Tidak ada komentar:

Posting Komentar