Minggu, 28 November 2021

The Junca platform

The Junca platform

Junca Platform

je novi koncept dizajniran za povećanje azijske financijske imovine. Azija je kontinent koji je posljednjih godina svjedočio eksplozivnom gospodarskom razvoju, a mnoga azijska gospodarstva brzo su se razvila u svim aspektima, uključujući industrijski razvoj, trgovinu, financije i transport. Međutim, na Aziju otpada samo 14% svjetske kapitalne imovine, u usporedbi s 54% zapadnih gospodarstava. Azija je sporo stvarala novu imovinu i bogatstvo.

Junca Financial Platform je sveobuhvatan pametni ugovor koji će biti pokrenut na blockchainu. Ova platforma će povezati tvrtke iz azijskih zemalja u razvoju za isporuku proizvoda i usluga.

Zamišljamo budućnost u kojoj će ovaj Blockchain projekt služiti kao "one-stop shop" za financijska i transakcijska rješenja diljem Azije u nastajanju.

 

Misija

Juncasova misija je pomoći ljudima i organizacijama diljem Azije da shvate prednosti blockchain tehnologije i pametnih ugovora. Platforma Junca bit će pristupnica za sve proizvode i usluge vezane uz globalnu trgovinu i proizvode, nekretnine, intelektualno vlasništvo, kao i druga ključna tržišta i instrumente (kao što su: roba, obveznice i dionice).

 

Slučaj upotrebe junca Cash će pružiti značajke navedene u nastavku;

Platforma junca pruža fintech i kripto usluge kako bi omogućila domaće i inozemne doznake, razmjene i plaćanja na bankomatima, karticama, uslugama novčanika itd., te ostvarila niže naknade.

Mislimo da će ovo biti veliki korak prema obogaćivanju života ljudi u Aziji, uključujući Filipine.

 

bankomat

Aplikaciju možete koristiti za kontrolu i upravljanje svojim depozitima i isplatama. Nema potrebe umetati svoju karticu jer aplikacija radi s bankomatom. Ovo je novo doba sigurnosti, funkcionalnosti i jednostavnosti korištenja.

 

stranica EK

Moći ćete kupovati i plaćati na web stranicama za kupnju koje pruža juncagroup i drugim web-mjestima za kupnju u partnerstvu s juncaplatformom.

 

Donacije

Korisnici mogu donirati programima koji pomažu ljudima diljem svijeta koji suosjećaju s juncaplatformom. Možete sudjelovati na licu mjesta pomoću aplikacije.

 

Internet bankarstvo

U aplikaciji možete obavljati operacije kao što su prijenosi novca, prijenosi i upiti o stanju stanja, što inače radite na bankomatu svoje banke. Moći ćete prihvatiti zakonsko sredstvo plaćanja za bankovne usluge te vršiti depozite i isplate u istoj aplikaciji.

 

Mjenjačnica kriptovaluta

Ova je aplikacija vlastita juncaplatformna razmjena za trgovanje BTC-om i drugim glavnim kriptovalutama. Jcc će biti osnovna valuta razmjene. Burza će također izdati temeljni novčić povezan s filibin olovkom.

 

Kreditna kartica

Ova se kreditna kartica izdaje korisnicima juncaplatforme. Može se koristiti u bilo kojoj trgovini na svijetu. U aplikaciji ćete moći upravljati svojom karticom i poviješću.

 

Podrška obrazovanju

U našoj aplikaciji moći ćete dobiti pomoć oko školarine za pohađanje škola za strukovno osposobljavanje u jugoistočnoj Aziji. (Otvaramo i strukovnu školu)

 

popunjenost

Riječ je o sustavu bezgotovinskog plaćanja u trgovini za korisnike juncaplatforme. Ovaj će sustav u budućnosti biti dostupan u mnogim trgovinama.

 

KAKO RADI – JUNCA PLATFORMA?

Ako je ulaganje u kriptovalute nešto što vas zanima, onda je Junca Cash nesumnjivo dobar izbor. Korisnici mogu kupiti Junca Cash na burzama za ulaganja i trgovanje kriptovalutama ili se mogu izravno obratiti grupama članova Junca radi kupnje JCC-a.

Nakon što imate Junca Cash u novčaniku, možete ga koristiti za zamjenu na bankomatima. Koristeći aplikaciju Junca, korisnici će moći upravljati i kontrolirati svoje depozite i isplate bez umetanja svoje kartice. Osim toga, Junca Cash se također može koristiti za kupovinu na nekoliko ponuđenih web-mjesta za kupnju iu partnerstvu s grupom Junca. Junca platforma također omogućuje korisnicima JCC-a da daju donacije programima koji podržavaju ljude diljem svijeta. Ovi programi, pokretani platformom Junca, pomoći će ljudima u različitim zemljama, posebno u Aziji.

Osim navedenog, Junca platforma svojim korisnicima omogućuje korištenje Junca Casha za prijenos novca i upite o stanju. Kao rezultat toga, korisnici mogu koristiti Junca cash za pokretanje bankarskih usluga te uplate i isplate. Osim navedenog, Junca će svojim korisnicima nuditi i usluge razmjene kriptovaluta, obrazovnu podršku, kreditne kartice i usluge namirenja.

 

ŠTO JE JCC WALLET? KAKO RADI?

Platforma Junca ima za cilj potaknuti azijsko gospodarstvo pojednostavljivanjem i ubrzavanjem procesa prekograničnih doznaka. Osobe koje odluče ulagati u Junca Cash također moraju koristiti JCC novčanik, koji je trenutno dostupan u trgovini Google Play, za pohranu i korištenje svojih JCC tokena. JCC novčanik se može sigurno koristiti za slanje i primanje Junca Cash na vašem pametnom telefonu. Aplikacija novčanik također korisnicima omogućuje upravljanje ukupnom imovinom, kao i poviješću korištenja. Junca također planira ažurirati JCC novčanik u budućnosti kako bi uključio nove opcije.

 

#JCC #juncacash #airdrop #giveaway #aladd1ncenter #Bounty #Azbit

ZAKLJUČAK

Olakšavanjem prekograničnih doznaka i revolucioniranjem sustava razvoja ljudskih potencijala uz pomoć blockchain tehnologije, Junca planira transformirati filipinsko gospodarstvo i promijeniti ga na bolje.

 

Za više informacija:

WEB STRANICA:  https://junca-cash.world/
WHITEPAPER:  https://junca-cash.world/junca_platform_WP.pdf
FACEBOOK:  https://www.facebook.com/juncacash
TWITTER:  https://twitter.com/ JCC78549683 TELEGRAM
TELEGRAM:  https://t.me/juncafangroup

 

Autor: 

Bitcointalk korisničko ime: Aprilia Azani
BitcoinTalk URL profila: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2851010
Telegram Korisničko ime: @ApriliaAzani
Novčanik: 0xEA828C618E87eDA800371702b47E0e625c0CF2Dd

Tidak ada komentar:

Posting Komentar