Minggu, 28 November 2021

Surfmoon

Surfmoon

slika.png

O Surfmoonu
Token je utemeljen na zajednici na pametnom lancu Binance i namijenjen je kriptovalutama temeljenim na putovanjima. Kroz korištenje pametne porezne strukture i izgradnju snažne zajednice, cilj nam je stvoriti vezu između kriptovalute, NFT-a i sektora putovanja. Dugoročni cilj ovoga je u nekom trenutku imati platformu na kojoj korisnici mogu uspoređivati letove, najam automobila, putno osiguranje, hotele, airbnb i tako dalje putem SurfMoon platforme. No, za početak, željeli smo ponuditi savjete o putovanju i darovati nekim od naših sretnih nositelja paketa, posebno s Božićem koji je pred vratima.

Također želi uključiti deflacijsku Tokenomiku, BNB refleksije i poreznu strukturu koja koristi svim vlasnicima i podiže SurfMoon do novih visina.

Binance je vodeća globalna burza kriptovaluta, a Smart Chain je njihova matična blockchain mreža. S Ethereumovim troškovima plina vrtoglavo rastu, BSC postaje održiva alternativa za jednostavno pokretanje tokena jer je kompatibilan s EVM-om, neograničen i s iznimno brzim blokovima i brzinama zamjene. Osim ovih prednosti, vrlo je siguran što osigurava ulaganja i sredstva SAFU-a.

 

Za razliku od stvarnog svijeta, u cyber prostoru se sve može duplicirati. Na primjer, slike, pjesme, umjetnička djela, vicevi (memi) ili drugi sadržaji u bilo kojem obliku postavljeni na internet. To je ono zbog čega se čini kao da ne postoji granica između originalnog djela i umnožavanja na internetu. Međutim, s NFT-om, digitalno djelo može se utvrditi njegova autentičnost iako postoji mnogo duplikata koji kruže kibernetičkim prostorom.

 

NFT ili Non-Fungible Token je kripto tehnologija kao što je digitalni certifikat koji certificira stranu koja posjeduje fotografiju, video ili drugi virtualni obrazac. Imovina s NFT-om bit će zabilježena na blockchainu, svojevrsnoj digitalnoj "knjigi" sličnoj mreži koja podržava Ethereum, Bitcoin i druge kriptovalute. Nakon što je NFT u nekom trenutku šifriran na blockchainu, više se ne može replicirati ili duplicirati.

 

Putnička platforma
Mogućnost plaćanja putovanja korištenjem kriptovaluta u partnerstvu s vodećim pružateljima letova, hotela i najma je dugoročni cilj SurfMoona. To ne samo da će milijunima ljudi diljem svijeta olakšati rezerviranje odmora, već će također stvoriti velike mogućnosti za SurfMoon. Naravno, trenutno je održivost ovog poteza niska, ali s iz godine u godinu sve većom potražnjom za putovanjima, sigurnim plaćanjima i kriptovalutama općenito, nije nemoguće da se jednog dana možemo nadati da ćemo postići ovaj cilj.

 

Zašto plaćati kriptovalutama?
Osim očitih razloga, kao što su decentralizacija, eliminacija posrednika i brže transakcijske naknade, postoje i druge prednosti, poput otklanjanja problema s tečajevima i pokušaja turističkih 'brokera' iskoristiti povećanje cijena.

slika.png

Također bismo željeli ponuditi ekskluzivni popust onima koji imaju SurfMoon, čiji će detalji, nadamo se, biti objavljeni u bliskoj budućnosti. Naravno da će realizacija svih ovih ideja zahtijevati veliki proračun, koji nastojimo povećati kroz strukturu poreza na prodaju/kupnju, skupove donacija i kroz NFT prodaju. Ova porezna struktura pomoći će nam da oživimo svoje darove, uključujući pakete putovanja na glavna odredišta diljem svijeta.

 

Temeljne vrijednosti

  • Jaka zajednica
    Kako će SurfMoon biti lansiran na Binance Smart Chain-u, jaka zajednica je ključna za održavanje projekta na životu i stjecanje vidljivosti, kao i za odlučivanje o budućnosti projekta. U konačnici, tokeni zajednice jednako su moćni kao i oni koji se okupljaju kao kolektiv da dijele viziju.

  • Transparentnost
    Transparentnost je ključni čimbenik za SurfMoon. Soba s novčićima zajednice ispunjena je 'tepisima', nepovjerenjem i ponašanjem koje dioničari inače ne toleriraju u konvencionalnim poslovnim modelima. Cilj je potaknuti što više povjerenja dokumentiranjem svih planova, vremenskih okvira i redovitom komunikacijom sa zajednicom.

  • Inovacija
    Želimo dodati vrijednost stvaranjem tokena koji inoviraju i dodaju vrijednost BSC prostoru. Naš razvojni novčanik bit će ključan za to, a mi ćemo i dalje nastojati nastojati postići naše dugoročne ciljeve. Širenje našeg tima i interno savjetovanje pomoći će nam da postignemo ove ciljeve, ali i stvorimo nove.

  • Živio
    SurfMoon je tu da ostane. Naš projekt želimo dokazati u budućnosti nastavkom izgradnje naše infrastrukture i stvaranja partnerstava. Želimo da se naši investitori osjećaju ugodno držeći naše tokene, znajući da će tim dati sve od sebe u pozadini kako bi unaprijedio naš ekosustav.

 

Tokenomika
Naša tokenomska struktura uključuje BNB refleksiju, što je trenutni trend u prostoru kovanica zajednice. Razlikuje se od izvorne refleksije tokena po tome što sprječava damping grafikona od prodaje, kao i da promiče zadržavanje i nadahnjuje sigurnost ulagača. Ako tržišna kapitalizacija tokena pati, pate i svi oni koji posjeduju originalni token. U međuvremenu, ako se odraz BNB-a distribuira, malo je vjerojatno da će imati utjecaja na portfelj investitora. Osim toga, BNB refleksija također promovira kupnju tokena, jer može poslužiti kao sredstvo pasivnog prihoda.

 

Plan puta,
faza 1: pokretanje

  • Implementirajte Surfmoon ugovore
  • Objavite web stranicu SurfMoon
  • Okupite posvećen tim koji vjeruje u dugoročnu viziju
  • Napravite privatnu prodaju
  • Marketing za aplikacije za pretprodaju s popisa dopuštenih
  • Otvorena je pretprodajna aplikacija Surfmoon popisa dopuštenih

2. faza: razvoj

  • Marketing za pretprodaju s popisa dopuštenih
  • Pretprodaja na bijeloj listi uživo na PinkSaleu
  • Marketing za javnu prodaju (Reddit, influenceri, twitter, shill konkurencija)
  • Javna prodaja uživo na PancakeSwapu
  • Meme natjecanje + nagrade
  • NFT prodaja

Faza 3: Rast • CMC + CG

  • Društveni paket blagdanskih darova
  • Objedinite slučajeve upotrebe za SurfMoon + raspodjelu proračuna
  • Proširenje tima

Faza 4: Proširenje • Platforma koja kombinira putovanja, NFT i igranje

  • Mobilne igre i P2E preglednik
  • Redoviti paket blagdanskih darova za posvećene članove
  • Veća NFT biblioteka
  • Stranica za usporedbu putovanja uživo s ciljem ostvarivanja partnerstva s pružateljima paketa

 

Za više informacija:
Web stranica:  https://surfmoontoken.com/
Popis dopuštenih:  https://cfbb8117-2427-400c-927d-17e2604bcc18.filesusr.com/ugd/3dea83_23153cc94d494ebf90f0b98048761070.pdf
Twitter:  https://twitter.com/SurfMoonToken
Instagram:  https://instagram.com/SurfMoonToken
Telegram:  https://t.me/SurfMoonToken
Medium:  https://medium.com/@surfmoontoken

 

Autor :

Bitcointalk korisničko ime: Aprilia Azani
BitcoinTalk URL profila: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2851010
Telegram Korisničko ime: @ApriliaAzani
Novčanik: 0xEA828C618E87eDA800371702b47E0e625c0CF2Dd

Tidak ada komentar:

Posting Komentar